Private Apartment Bosco Verticale 01

A renowned Italian designer turned to COIMA Image to give voice to her creativity, which encom-passed many different fields. Her residence in the Bosco Verticale – Vertical Forest –, one of the most award-winning buildings in the world, features a rush of colours flowing through fluctu-ating roles and emotions. Indeed, colour becomes the protagonist that distinguishes the spatial-ity of the rooms. The colour coral buoys the art gallery; forest green enhances the living room and links it to the vegetation on the terraces; while blue, metallic greens, and gold complete the chromatic range defining the individual areas. A velvet curtain separates the kitchen from the living room, deliberately creating a theatrical scene abounding in memories connected with the family history.

/ Locations
Milan
/ Services
Interior Design
/ Area
279 mq
/ Year
2015