TCC

The necessity of remodelling their offices without being able to move out and empty the spaces bought TCC to COIMA Image, which not only designed the new spaces with an organic approach, but also carried out the work – organising it into two stages on a strict time schedule. The complexity of the project and organisation contributed to making the project themes even more efficient, leading to an innovative, dynamic, and flexible approach to “design & space planner” activity. The company values and image are well represented by the design of the reception area, the break area, and the lounge, which were designed to be the nucleus of the surrounding spaces with an organised, clean look distinguished by natural materials such as wood, and lights that set off the accents. The work area features the tactile warmth of carpeting in two distinct tones with graphic drawings that delineate the area and alternate with the cement-effect vinyl flooring at the entrance, mobile glass room dividers with branded graphics, and bespoke room-dividing shelves in white and wood, the principal colours of the project.

/ Locations
Milan
/ Services
Workplace Strategy | Space planning | Interior Design
/ Area
1200 mq
/ Year
2019